PER QUÈ PODEM TENIR MADUIXES TOT L'ANY?

Ja fa uns dies que l'alumnat de 4t està investigant per poder resoldre la pregunta que ens van fer els avis quan ens van venir a explicar com hem de cuidar l'hort.
Per respondre a aquesta pregunta estem seguint un procés que tot seguit us anirem explicant:

1.- Van venir els avis a explica-nos com tenir cura de l'hort i ens van plantejar un repte.

Avis a 4t

2.-Vam anar a l'hort per treure les males herbes i a remoure'n la terra, així la deixàvem preparada per podem plantar. També vam regar.

Treballem l'hort 4t.3.-A l'aula vam fer diferents activitats de treball cooperatiu per anar treballant els continguts que necessitem per poder aprendre coses del tema com les eines que es fan servir, com hem de tenir cura de l'hort...

Treball cooperatiu hort 4t


4.-En equips pensem com repartirem les maduixeres dins i fora de l'hivernacle perquè quedin ben repartides a l'hort i tot seguit vam anar a plantar.

Plantem 4t


5.-Cada setmana els alumnes surten a mesurar la seva maduixera, miren la temperatura que fa dins i fora de l'hivernacle i reguen si cal. També n'hem tingut cura posant-hi terra abonada feta amb el compostatge de la nostra compostadora.

Cuidem les maduixeres 4t


6.- Finalment hem fet uns vídeos on us expliquem tot el procés que hem seguit per saber si es poden tenir maduixes tot l'any a l'hort de l'escola i la resposta a la pregunta que ens havien plantejat incialment els avis.


Comentaris